Skip to main content

Sponsoren


Janssen-Fritsen logo In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.
www.janssen-fritsen.nl 
   
 equest nieuw e-Quest is dé regionale IT specialist op het gebied van IT-automatisering, datacenter- en glasvezeldiensten. Hiermee bieden wij totaaloplossingen aan bedrijven binnen het MKB en grootbedrijf.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT en met een team van 90 professionals werken we elke dag hard om de beste IT-oplossing voor uw bedrijf te realiseren. Met onze servicedesk, datacenter en glasvezelspecialisten in Helmond zijn we altijd dichtbij u als klant, en daar houden we van! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, tel. 0492-392626
www.e-Quest.nl 

 Raimond vDinter logo 2024 Bij Fysiotherapie Raimond & van Dinter staat de patiënt altijd centraal. De praktijk is direct toegankelijk, dus een verwijzing van een arts is niet meer noodzakelijk.
Naast o.a. kinderfysiotherapie, COPD- en claudicatietraining en manuele therapie bieden wij ook onderzoek middels echografie en shockwave behandeling of dry needling. Tevens wordt per 2024 EGYM aangeboden, een effectieve manier om fitter en vitaler te worden.
Blessures komen ook binnen de turnwereld voor. Om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te kunnen sporten.. kunt u direct een afspraak maken, welke zo spoedig mogelijk wordt gepland, tel. 0492-477949.

Vestigingen zijn er in Mierlo-Hout (Hoofdstraat 131 & Hoofdstraat Anytime Fitness) en Helmond centrum (Weg op den Heuvel 85).
Voor psychosomatische fysiotherapie kunt u terecht in de Gasthuisstraat 101. 
www.fysiohelmond.nl 

ETS Zakelijke dienstverlening..
www.ets.nl/
 
   


Wil je dat ook jouw naam op ons sponsorbord prijkt? Grijp dan nu je kans en geef je naam door. 
De kosten zijn vanaf 25 euro per jaar. HT'35 zorgt er dan voor dat ook jouw naam binnenkort op het sponsorbord staat (in het Turncentrum).
Wil je meer weten over de meer uitgebreide mogelijkheden, neem dat even contact op met Gerke van Heijster via sponsor@ht35.nl