Skip to main content

Bijzonder bloemetje

Bijzonder bloemetje
Publicatiedatum: 07-12-2020 - Maandblad Ons Mierlo-Hout, december 

Henny bloemetjeElke maand wordt er een Mierlo-Houtenaar in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen van Bloemboetiek Nicole.
Deze maand is de keuze gevallen op Henny van Heijster- Giebels, van turnvereniging HT’35, mogelijk beter bekend als Henny Giebels dochter van de HT’35 icoon Theo Giebels, die kort voor zijn overlijden zijn 80-jarige lidmaatschap mocht vieren.

Henny was al diverse jaren lid en 15 jaar oud toen vader haar vroeg om het secretariaat over te nemen. Vol goede moed ging ze aan de slag, maar wat niemand had kunnen voorspellen is dat Henny na ruim 50 jaar nog steeds de secretaris is van haar vereniging HT’35. Je kunt wel zeggen alle voorkomende taken bij HT’35 heeft vervuld, laten we er enkele noemen: lesgeven, leden administratie, PR, sponsoring, clubblad verzorgen, jurylid en nog veel meer. Henny is met hart en ziel een HT’35 lid en is super trots op deze groeiende vereniging met maar liefst 450 actieve leden. Voldoende ruimte voor alle leden wordt zo langzamerhand dan ook een behoorlijke uitdaging, daarom was HT’35 bijzonder ingenomen met de plannen om een sportcampus op sportpark De Beemd te gaan realiseren. Mogelijk door alle coronaperikelen of andere oorzaken ligt het plan plotseling onder op de stapel, maar wat niet is, kan nog komen en Henny is van mening dat HT’35, een vereniging met maar liefs 450 leden, een accommodatie verdient binnen de kern van Mierlo-Hout.
Beste Henny bijzonder dank voor de gastvrijheid en nog veel werkplezier bij HT’35, jouw vereniging.

  • Last updated on .

Grote Club Actie 2020

Grote Club Actie 2020
Publicatiedatum: 05-12-2020

GCA 2020Ook dit jaar was, ondanks de huidige omstandigheden de Grote Club Actie, voor onze vereniging een groot succes! We hebben met zijn allen een bedrag van bijna € 3600,- weten op te halen voor HT'35.
Wij willen dan ook alle leden bedanken voor hun inzet en daarbij een speciaal bedankje voor onze grote winnaars dit jaar.
Maar liefst 45 leden hebben meer dan 20 loten weten te verkopen en hebben een mooi prijsje daarvoor in ontvangst mogen nemen.
Daarnaast willen we nog even onze top 3 benoemen. Op de eerste plaats is Bibi geëindigd, zij heeft maar liefst 72 loten verkocht!
Op de tweede plek is Femke geëindigd met 44 loten en op de welverdiende derde plaats staat Sam met 39 loten. Super gedaan, allemaal!
1. Bibi van Bekkum3. Sam van Haare


  • Last updated on .

Nieuwsbrief najaar 2020

Nieuwsbrief HT35 voor ouders en leden - najaar 2020

Tweemaal per jaar willen wij u op de hoogte brengen van een aantal zaken binnen de vereniging, naast de informatie op onze website.

Contributie 2021
Voor 2021 passen wij geen indexering toe en blijft de contributie gelijk . Voor de wedstrijdgroepen verandert er in 2021 wel iets in de contributie. We hebben namelijk besloten om in dat jaar geen wedstrijdkosten in rekening te brengen. Dit omdat nog niet duidelijk is hoe het wedstrijdseizoen in 2021 eruit zal zien en tevens ter compensatie van het niet of nauwelijks hebben kunnen turnen van wedstrijden in 2020.

Vacatures
Er zijn een aantal vacatures binnen het bestuur o.a. voorzitter en wedstrijdsecretariaat.
Voor de continuïteit van de vereniging en alle activiteiten zijn wij dringend op zoek naar mensen die deze functies willen invullen. Ook zoeken wij vrijwilligers die een bepaalde vaste taak op zich willen nemen, zodat niet alles steeds bij dezelfde mensen terecht komt.
Hier een overzicht van een aantal taken. Wil je iets anders doen, wat hier niet bij staat? Laat het dan ook weten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henny van Heijster, secretariaat@ht35.nl , tel 0492-532487 OF Ingrid Geven, vc@ht35.nl

Corona
Het afgelopen jaar is een vreemd sportjaar geweest i.v.m. Corona. Van half maart tot half mei zijn de normale lessen stilgelegd en vanaf mei mochten de lessen weer beginnen. Weliswaar in de buitenlucht waarbij voldaan moest worden aan strenge voorwaarden. Vanaf 1 juli mochten we gelukkig weer binnen gaan sporten, met aangepaste regels.
Wedstrijden en de meeste activiteiten hebben helaas niet door kunnen gaan.
Gelukkig heeft er in september een alternatieve sportdag voor de jeugd plaatsgevonden in plaats van het reguliere kamweekend. Ook de Sintviering zal in aangepaste vorm binnen de groepen doorgaan.
Wij blijven de RIVM-richtlijnen volgen en kunnen daarmee de lessen door laten gaan. Wel vragen wij u om onze website regelmatig te bezoeken, omdat daar de laatste ontwikkelingen voor onze vereniging worden opgenomen.
NLdoet op 13 maart 2021
Voor zaterdag 13 maart 2021 staat weer NLdoet gepland. Ook onze vereniging wil hier weer aan deelnemen met een aantal klussen in en rondom het Turncentrum.
Noteert u deze datum alvast en meldt u aan als vrijwilliger, als je ons wil helpen met deze klussen.

Sponsorborden / Vriendenbordje
In het Turncentrum hangt een groot vriendenbord met de namen van leden/sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. Op dit bord is nog ruimte voor vrienden.
Voor €25 per jaar kan uw (bedrijfs)naam of dat van uw kind op dit bord vermeld worden en daarmee sponsort u onze vereniging. Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden voor de grote sponsorborden.
Heeft u hiervoor belangstelling? Meldt u dan via sponsor@ht35.nl

Jubilarissen
Jaarlijks huldigen wij een aantal jubilarissen tijdens de clubkampioenschappen of een activiteit.
Omdat er vanwege het Corona-virus geen wedstrijden of activiteiten mogen en kunnen organiseren, kunnen we onze jubilarissen van dit jaar momenteel niet huldigen.
Wij zullen hen zeker niet vergeten en gaan dit komend jaar alsnog invullen.


Klik hier voor de nieuwsbrief in pdf

  • Last updated on .

Foto-schoot Jan de Koning

Foto-schoot Jan de Koning
Publicatiedatum: 16-11-2020, update 19-11-2020

Wat een raar jaar en voorlopig geen wedstrijdseizoen...
Ten tijde van Corona hebben we geprobeerd om binnen alle maatregelen tóch iets leuks voor onze turn(st)ers te organiseren. Jan de Koning, fotograaf bij (landelijke) turnwedstrijden opperde begin oktober op Facebook het idee om een foto-shoot bij de eigen vereniging te organiseren.
Hierop is door vele verenigingen gereageerd aan de opmerkingen te zien, zo ook leek ons dit een mooie actie.
Het is gelukt om een planning te maken waarin alle wedstrijdturn(st)ers zich, ondanks de afwezigheid van juryleden, van hun beste en mooiste kant konden laten zien!
Er zijn gisteren vele vele foto's gemaakt van de ruim 110 sporters, nu is het wachten tot Jan ze publiceert zodat iedereen mee kan genieten.
Al met al een zeer geslaagde dag, bedankt Jan!
Foto's zijn te zien en bestellen via www.koningfoto.com
{gallery}Trainingen/foto-shoot{/gallery}

  • Last updated on .

Rabo Clubkas Campagne 2020

raboactie2020

  • Last updated on .