Skip to main content

Activiteiten

Activiteiten

Naast de wekelijkse turn- en gymlessen die gegeven worden, is HT'35 ook daarbuiten erg actief middels verschillende activiteiten, zoals het jaarlijkse turnkamp, de speeltuinmiddag voor onze allerjongste leden, Sinterklaasviering en niet te vergeten de vrijwilligersdag. Er wordt dus niet alleen aan onze leden maar ook aan onze vrijwilligers gedacht. Zij, die altijd klaar staan voor de turnvereniging. Niet alleen degene die wekelijks in de gymzalen te vinden zijn, maar ook alle mensen 'achter de schermen'.
Dit heeft afgelopen jaar geleid tot een nominatie voor 'sportvrijwilligers van het jaar' op het Sportgala Helmond.

Dit vond donderdag 10 januari 2008 in theather 't Speelhuis plaats. Tijdens het gala worden de volgende prijzen uitgereikt:
1. Sportpenningen door de gemeente Helmond
2. Jeugdstimuleringsprijzen door de gemeente Helmond
3. Prijs van de Raad voor de Sport
4. Prijzen voor de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar
5. Sportvrijwilliger van het jaar
6. Traverse Publieksprijs

De verenigingen spelen een belangrijke rol als het gaat om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de prestaties van de Helmondse sporters. Daarom hebben alle sportverenigingen een brief van de gemeente ontvangen met inschrijfformulieren voor hun sporters die het afgelopen jaar goed gepresteerd hebben. Maar ook individuele sporters die niet aangesloten zijn bij een vereniging kunnen zich aanmelden voor (één van) de sportprijzen als zij bijzondere prestaties hebben geleverd.


De activiteitencommissie van onze turnvereniging is onder andere genomineerd voor sportvrijwilligers van het jaar. Zij hebben de afgelopen jaren o.a. voor de organisatie van de Brabantse en regionale kampioenschappen op de Braak gezorgd. Daarnaast ook verschillende andere activiteiten:
- Demonstraties
- Gymgala
- Sinterklaasviering
- Speeltuinmiddag
- Turnkamp
- Vrijwilligersdag

  • Last updated on .