Skip to main content

Nieuws

Podiumplaatsen voorjaarscompetitie / Jeugdactiviteit
Publicatiedatum: 03-03-2024

In Zierikzee vonden gisteren opnieuw teamwedstrijden plaats binnen de zgn. voorjaarscompetitie. Een HT-team en twee gemixte teams kwam in actie.
Instappers (B) Finn Verhappen, Luuk van Maris, Rouel Claessens en Thije Zuidhof turnden 262,00 punten bij elkaar, een verbetering van maar liefst 5,5 punt ten opzichte van hun vorige wedstrijd. Ook nu werd dit team zesde.
Sam Stoffels (jeugd D) turnde met zijn teamgenoten als 'team stuiterballen' een goede wedstrijd. Behaalden zij vorige keer nog 240 punten, werden er ditmaal 252,80 punten bij elkaar geturnd. Goed voor een ZILVEREN medaille!
Ook pupillen-C JJ Meertens en Sjors Verhees wisten samen met hun teamgenoten van vereniging Turnoss een verbetering te laten zien.
Na een vierde plaats vorige keer, was er ditmaal BRONS voor dit gemixte team. Met slechts een minimaal verschil naar de nummer twee.
Allen goed gedaan!


Jeugdactiviteit
Gisteravond stond de jeugdactiviteit bij We Jump op het programma. Vanaf 18:00u mochten de kinderen naar binnen.. onbeperkt de hele avond springen. Tijd voor een hapje of drankje hebben ze eigenlijk niet. Er werd uiteraard ook volop geturnd op de airtrack.
Tegen de tijd dat het afgelopen was, moesten ze dan ook echt weggeroepen worden, want stoppen wilden ze niet.
Een zeer geslaagde avond dus, AC bedankt!

  • Last updated on .