Skip to main content

Nieuws

HT’35 behaalt podiumplaatsen en laat wens in vervulling gaan
Publicatiedatum: 04-02-2024

Gisteren is voor mevrouw Trees Sanders-Fijt (93 jaar), bewoonster van Het Hurkhuis in Helmond, een grote hartenwens is vervulling gegaan. Ze heeft vroeger altijd op hoog niveau geturnd, en hoe mooi is het dan als je samen gaat kijken bij deze vereniging waar ze zelf geturnd heeft.. Speciaal voor haar hebben deze dames hun prestaties aan haar mogen laten zien tijdens hun turntraining.  
Na afloop werd er een mooie foto gemaakt van mevrouw Sanders tezamen met de turnsters en de ringen, een mooie invulling van een HARTENWENS.

Foto hartenwens

In Zierikzee vond gisteren de laatste landelijke plaatsingswedstrijd plaats voor onze senioren divisie 2 en 3. Divisie 3 turnster Britt Coenen wist mede dankzij de derde hoogste score op balk en mooiste vloeroefening het ZILVER te behalen. Jonne v.d. Zanden kwam helaas net tekort voor het podium ondanks een top 3 score op zowel sprong als balk.
Maisy van Tuijl eindigde op de 19e plaats.
Ook in de tweede divisie was het spannend, maar werd het podium net niet behaald. Toulaye Vereijken kwam net tekort en eindigde als vierde. Gerdie Verberne miste helaas een onderdeel op brug en eindigde als 18e, Indy Kwee turnde drie toestellen.

Vandaag  turnden onze heren hun tweede individuele plaatsingswedstrijd, ditmaal in Bergschenhoek. In wedstrijdronde 1 kwam Nick van Heugten (junior-2) steeds beter in de wedstrijd met uiteindelijk het 4e hoogste punt op ringen. Een 20e plaats voor hem. Simon Beerens (junior-1) wist zowel op ringen, sprong, brug en rek een top-3 score neer te zetten. Dit resulteerde in een mooie BRONZEN medaille. Senioren Philip van Bommel en Guus Hegeman turnden in wedstrijdronde 3. Philip eindigde hierbij op de 13e plaats, Guus turnde slechts twee toestellen

  • Last updated on .