Skip to main content

Nieuws

Podiumplaatsen HT’35 in Reuver en Heerenveen
Publicatiedatum: 28-01-2024

De allereerste wedstrijd van onze instappers (B) zit er op! En wat hebben ze het fantastisch gedaan. Zaterdag 27 januari turnden zij hun eerste teamwedstrijd van de voorjaarscompetitie. Er zijn mooie dingen laten zien, maar weten ook waar we de komende tijd hard aan moeten gaan werken.
Met een teamtotaal van 256,50 punten behaalden Finn Verhappen, Luuk van Maris, Thije Zuidhof, Kees van Oijen en Rouel Claessens een zesde plaats.
Sam Stoffels (jeugd D) heeft in een combinatie team geturnd. Door netjes te turnen hebben de heren de ZILVEREN medaille bemachtigd met 240,35 punten.
Sjors Verhees en JJ Meertens (pupillen C) zaten in een competitie team met Turnoss. Met goede oefeningen en ook wat verbeterpunten is dit team 4e geworden (264,03). Doel voor de volgende keer is dan ook om een podiumplaats te gaan behalen, want het verschil was minimaal.

Ondertussen kwamen onze dames senioren eerste divisie in Heerenveen in actie voor hun laatste individuele plaatsingswedstrijd. Sara Kloor wist met een totaal van 45,90 het podium te behalen, een BRONZEN medaille! Zus Laura eindigde op de vijfde plaats en Fenna Vestjens werd 11e.
Op basis van de drie wedstrijden stromen zij door naar de halve finale op 23 maart in Purmerend.

  • Last updated on .