Sponsoren

Sponsoren

Janssen-Fritsen logo In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.
www.janssen-fritsen.nl 

https://www.youtube.com/watch?v=j_ZIxJwyrAA#t=134
   
  E-Quest biedt automatiseringsoplossingen voor het MKB. Met een focus op bedrijven in Helmond en een breed dienstenpakket willen we u graag van dienst zijn. We beschikken over de professionaliteit, technieken en tools van de grotere ICT bedrijven maar behouden daarnaast de lagere tarieven en bijzondere flexibiliteit van een kleine lokale onderneming. We beschikken over een eigen datacenter en een lokaal glasvezelnetwerk in Helmond waar het gros van de Helmondse bedrijven op aangesloten is. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, tel. 0492-392626.
www.e-quest.nl 

  Bij Fysiotherapie Raimond, gevestigd in Mierlo-Hout, Cederhoutstraat 20 en Hoofdstraat 97 (boven Aldi) en Helmond Centrum (Weg op den Heuvel 85), staat de patiënt altijd centraal. De praktijk is direct toegankelijk, dus een verwijzing van een arts is niet meer noodzakelijk.
Naast o.a. kinderfysiotherapie, COPD- en claudicatietraining en manuele therapie bieden wij ook onderzoek middels echografie en shockwave behandeling of dry needling.
Blessures komen namelijk ook binnen de turnwereld voor, om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te kunnen sporten.. kunt u zo een afspraak maken, welke zo spoedig mogelijk wordt gepland, tel. 0492-477949.
www.fysiotherapieraimond.nl 

ETS Zakelijke dienstverlening..
www.ets.nl/
 
Snoeks DecoArt S. Snoeks, al 15 jaar passie voor schilder- en decoratiewerken. Hoogwaardig schilderwerk; een oud ambacht dat we feilloos combineren met de nieuwste technieken en de beste materialen.
www.decoartschilderwerken.nl 
your style Yourstyle kappers al 17 jaar een begrip in Mierlo-Hout. Een salon waar je je snel thuis voelt. Met haarstylisten  die het vak letterlijk tot in de puntjes beheersen. Voor jong en oud.
www.yourstylekappers.nl 
anwb Autorijles bij een ANWB Rijschool: Autorijschool die bij je past met topkwaliteit autorijlessen.
Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB autorijschool de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak!
www.anwbrijopleiding.nl 
 

De vlaggen als reclame medium. Het werkt, ze zijn zeer opvallend en uiterst flexibel. Vlaggen zijn al eeuwen oud en behoren nog steeds tot de grootste blikvangers. Reklame in deze vorm is door de nieuwste technieken steeds veelzijdiger en voordeliger geworden.
Speciaal voor alle spoedopdrachten hebben wij een unieke 48 uurs service ontwikkeld. Zowel vlaggen als spandoeken in 1 of 10 kleuren bedrukt.
Voor een persoonlijk gesprek kunt u Kaak vlaggen&reclame bereiken op telefoonnummer: 0314-661812.

 Marly Beautysalon gevestigd sportcentrum Basic-Fit
www.marlysbeautystudio.nl/
   


Wil je dat ook jouw naam op ons sponsorbord prijkt, grijp dan nu je kans en geef je naam. 
De kosten hiervoor zijn vanaf 25 euro per jaar. HT'35 zorgt er dan voor dat ook jouw naam binnenkort op het sponsorbord staat (in het Turncentrum).
Wil je meer weten over de meer uitgebreide mogelijkheden, neem dat even contact. 

Contact opnemen kan via sponsor@ht35.nl